Unata Your Best Move | Nieuws
50821
blog,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Logistics & Distribution 2018

Op 3 en 4 oktober 2018 is het zo ver. Dan vindt voor de 10de keer de beurs Logistics & Distribution plaats in de Brussels Expo. Zoals de naam reeds verklapt, staat deze beurs volledig in het teken van logistiek en distributie. Het is hét netwerkevent voor professionals uit de logistieke en distributiesector in de Benelux. Specialisten in intralogistics, material handling, distribution en e-logistics delen knowhow, doen inspiratie op en ontmoeten potentiële zakenrelaties. Zo leggen ze de basis voor nieuwe en succesvolle partnerships.

 

Met ruim 150 exposanten en meer dan 3000 bezoekers is dit een unieke belevingsbeurs die alle belangrijke spelers uit de sector samenbrengt. En daar mag Unata dus niet ontbreken.

 

Naast de vele standen van de exposanten worden er ook conferenties, debatten, meet & greets met trendgoeroes en VIP-lunches aangeboden. Professionals zullen er hun visie en kennis delen. Verschillende thema’s komen aan bod om een beeld te vormen van de toekomst van onze sector.

 

Wij zullen klaar staan om kennis te maken met nieuwe contacten, maar ook om een babbeltje te slaan met reeds bekende gezichten. Kom dus zeker eens langs op onze stand!

 

Waar en wanneer vind je ons terug?

Hal 7 – Stand 4.C44

Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel

 

Woensdag 3 oktober 2018:     11.00 – 19.00 uur.
Donderdag 4 oktober 2018:    11.00 – 18.00 uur.

 

In de exposantencataloog op de website van Easy Fairs vind je ons ook terug met meer informatie over onze stand.

 

Op de website vind je bovendien ook meer algemene informatie over de beurs.

 

Hopelijk tot dan!

Read More

Welkom!

Om te beginnen willen we jullie graag verwelkomen op onze spiksplinternieuwe website. Onze vorige webpagina had dringend nood aan een nieuw jasje en daar hebben we met deze vernieuwde unata.be volop werk van gemaakt.

 

Om jullie een beetje wegwijs te maken, leggen we jullie graag kort uit wat je waar kunt vinden op onze nieuwe site.

 

Allereerst kom je terecht op onze HOME-pagina. Naar beneden scrollend vind je hier een mooi overzicht terug van de volledige site, met links die je zullen leiden naar dezelfde pagina’s die je ook bovenaan weer terugvindt.

 

Daarnaast staan de PROJECTEN die we afgewerkt hebben. Meer bepaald maken we hier een onderverdeling in onze vier hoofdactiviteiten:

  • Material Handling
  • Warehouse Automation
  • Special Machinery
  • Automation and Safety

 

Onder FOTOGALERIJ vind je allerlei foto’s van onze projecten, onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals carts, kettingbanen, liften, enzovoort. Elk project wordt getoond aan de hand van enkele foto’s en een omschrijving.

 

Op de NIEUWS-pagina zullen we regelmatig nieuwtjes posten, waarvan dit welkomstbericht het eerste is. Daar houden we jullie dus graag op de hoogte van wat er zich op Unata afspeelt. Gaandeweg zullen hier meer en meer artikels verschijnen om jullie up-to-date te houden over waar we als firma mee bezig zijn.

 

Bij OVER ONS vertellen we een beetje meer over Unata als bedrijf. We lichten kort toe wat we doen en wie we zijn. Bovendien duiken we ook even het verleden in en geven we jullie een overzichtje van enkele mijlpalen uit onze geschiedenis.

 

Ten slotte staan onder CONTACT alle gegevens die je nodig hebt om Unata te contacteren of om ons terug te vinden op de kaart.

 

En daarmee zijn we aan het einde van onze rondleiding gekomen. Neem dus zeker eens een kijkje en aarzel vooral niet om ons te contacteren voor meer informatie!

 

Het Unata-team

Read More