Unata Your Best Move | Welkom!
51848
post-template-default,single,single-post,postid-51848,single-format-standard,qode-core-1.0.3,wp-featherlight-captions,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Welkom!

Om te beginnen willen we jullie graag verwelkomen op onze spiksplinternieuwe website. Onze vorige webpagina had dringend nood aan een nieuw jasje en daar hebben we met deze vernieuwde unata.be volop werk van gemaakt.

 

Om jullie een beetje wegwijs te maken, leggen we jullie graag kort uit wat je waar kunt vinden op onze nieuwe site.

 

Allereerst kom je terecht op onze HOME-pagina. Naar beneden scrollend vind je hier een mooi overzicht terug van de volledige site, met links die je zullen leiden naar dezelfde pagina’s die je ook bovenaan weer terugvindt.

 

Daarnaast staan de PROJECTEN die we afgewerkt hebben. Meer bepaald maken we hier een onderverdeling in onze vier hoofdactiviteiten:

  • Material Handling
  • Warehouse Automation
  • Special Machinery
  • Automation and Safety

 

Onder FOTOGALERIJ vind je allerlei foto’s van onze projecten, onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals carts, kettingbanen, liften, enzovoort. Elk project wordt getoond aan de hand van enkele foto’s en een omschrijving.

 

Op de NIEUWS-pagina zullen we regelmatig nieuwtjes posten, waarvan dit welkomstbericht het eerste is. Daar houden we jullie dus graag op de hoogte van wat er zich op Unata afspeelt. Gaandeweg zullen hier meer en meer artikels verschijnen om jullie up-to-date te houden over waar we als firma mee bezig zijn.

 

Bij OVER ONS vertellen we een beetje meer over Unata als bedrijf. We lichten kort toe wat we doen en wie we zijn. Bovendien duiken we ook even het verleden in en geven we jullie een overzichtje van enkele mijlpalen uit onze geschiedenis.

 

Ten slotte staan onder CONTACT alle gegevens die je nodig hebt om Unata te contacteren of om ons terug te vinden op de kaart.

 

En daarmee zijn we aan het einde van onze rondleiding gekomen. Neem dus zeker eens een kijkje en aarzel vooral niet om ons te contacteren voor meer informatie!

 

Het Unata-team